Județul Suceava a avut de suferit o perioadă de timp din cauza denigrării de care a avut parte, iar turismul a fost unul dintre domeniile cele mai afectate.

De aceea, astăzi, când județul se ridică, iar mulți dintre oamenii de bună credință contribuie la asta, nu este normal să îi tolerăm pe cei care se gândesc doar la făcut bani, nu și la oferirea de servicii de calitate.

Pensiunea Lidana din județul Suceava atrage destul de mulți turiști, dar care, din păcate, nu pleacă de fiecare dată mulțumiți de acolo.

Este și cazul celor care s-au aflat în weekend-ul trecut acolo și care au promis că nu vor mai reveni.

„Era o fetiță brunetă, nervoasă, care acoperea majoritatea comenzilor de pe terasă. Din când în când mai apărea alta, debusolată, care nu știa pe unde să o apuce. Am așteptat o oră și 10 minute pentru un bulz bucovinean, iar despre desertul pe care voiam să îl comandăm ne-a spus că nu are timp să îl facă personalul de la bucătărie. Nu vă imaginați cine știe ce desert, era vorba de tocinei”, ne-a declarat unul dintre turiștii prezenți acolo.

Un altul a semnalat faptul că, în ciuda restricțiilor, piscina interioară a pensiunii funcționează fără nicio problemă.

Dacă proprietarii se gândesc doar la profit și mai puțin la ce oferă e bine de știut că nu aceasta este imaginea reală a Bucovinei și a ospitalității de aici!

One Response

  1. Chelariu Cosmina

    Sa faci rau este fr usor si sa denigrezi. Noi am fost cazati acolo acu 3 zile si din contra totul a fost foarte frumos mai frumos decat ceea ce am vazut in imaginile de pe internet. La piscina ai acces doar cu programare si esti doar tu fara nici o alta persoana cazata.
    Doamnele de la receptie si personalul au purtat masca in mai tot timpul cat am putut noi sa le vedem.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.