Pensiunea Rubynn din Vatra Dornei este implicată într-un scandal de proporți după ce, mai mulți turiști s-au declarat nemulțumiți de condițiile în care au fost cazați și de mâncarea primită. De sărbători, la pensiune au fost cazați aproximativ 150 de turiști, dintre care o parte au fost nemulțumiți.

Trebuie precizat că fiecare dintre cei 150 de oameni a plătit 1 500 de lei pentru sejur.

Pe pagina de Facebook a pensiunii au apărut imediat și o serie de recenzii negative, prin care oamenii și-au exprimat părerile și au povestit ce au trăit de sărbători, în Bucovina.

În apărarea sa, reprezentantul Pensiunii Rubynn a declarat că dintre toți oamenii care au fost la pensiune, șapte au fost nemulțumiți încă din prima zi, iar faptul că au petrecut tot sejurul și apoi s-au trezit că vor banii înapoi și au făcut rezlamații, nu este deloc bine.

„Dacă vii și nu îți place și pleci din prima zi, e ok să îți ei banii înapoi, dar dacă bei și petreci atâtea zile, nu mai poți avea astfel de pretenții”, a declarat reprezentantul Pensiunii Rubyn.

Acesta a adăugat că dacă 100 dintre cei cazați ar fi fost nemulțumiți, atunci ar fi fost cu adevărat o problemă.

În ceea ce privește controalele și sancțiunile primite de la autoritățile competente, reprezentatntul pensiunii a precizat că va face toate modificările care i-au fost recomandate de inspectorii de specialitate, după care își va relua activitatea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.