Vineri, 30 august, în jurul orei 03:40, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, la o unitate medicală s-a prezentat un localnic de 18 ani, victima unui accident rutier produs în seara zilei precedente. 

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 29.08.2019 în jurul orei 23.10, în timp ce conducea autoturismul pe DC 76 Gheorghiţeni din comuna Dorna Arini, după o curbă uşoară la stânga, pentru a evita coliziunea cu un căprior, un tânăr de 19 ani din municipiul Vatra Dornei a virat brusc spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părsita partea carosabilă.

Accidentul rutier a fost sesizat de un martor prin „S.N.U.A.U. 112”, la faţa locului deplasându-se o ambulanţă care le-a acordat îngrijiri medicale pasagerilor din autoturism, însă aceştia au refuzat să fie transportaţi la spital.

Totodată, polițiștii Secţiei 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei deplasaţi la locul producerii evenimentului i-au eliberat conducătorului auto documentele de constatare a accidentului rutier. 

Ulterior, tânărul de 18 ani, pasager în autoturism s-a prezentat la spital pentru investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.