A avut loc licitația pentru obiectivul „Revitalizare spațiu public urban din Municipiul Suceava” (zona de agrement pe malul râului Suceava). Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a precizat că au fost depus două oferte de către Asocierea General Construct + Art Peisaj din Suceava și firma SC Bucovina SA Suceava.

Potrivit primarului Lungu, valoarea totală a proiectului este de 13.689.729,07 lei.

Potrivit proiectului, pe o suprafață de 15,5 ha vor fi amenajate terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, locații pentru evenimente, piste pentru biciclete, spații verzi cu gazon natural și plantații florale.

„Zona este împărțită în două părți de către podul care traversează râul Suceava. Pe partea stângă a râului va fi o zonă preponderent sportivă, iar pe partea dreaptă va fi o zonă de loisir, de promenadă. Ea cuprinde alei pietonale, terenuri de sport: 2 – de handbal şi volei; 2 de badminton; 1 de gimnastică aerobică; locuri de joacă; o platformă pentru evenimente si activități culturale; iluminat public; sistem Wi-Fi; bănci; coşuri de gunoi; spații verzi; sistem automat de irigații”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Trebuie precizat că durata de realizare a investiției este de 22 luni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.