Criza cauzată de noul coronavirus a scos la suprafață și un val de solidaritate și de recunoștință față de cei care luptă pentru salvarea pacienților infectați cu COVID-19. 

Oamenii care, cu adevărat erau implicați și înainte să apară acest virus, își continuă misiunea: aceea de a face bine ori de câte ori au ocazia. Este și cazul primarului comunei Arbore, Dan Tiperciuc, care și-a donat indemnizația pe o lună, în valoare de 6 000 de lei, spitalului municipal „Sf. Doctori Cosma si Damian” din Rădăuți. 

„În aceste momente de criză trebuie să contribuim cu toţii, mai ales noi, cei care ocupăm o funcţie publică. Am decis să fac astăzi o donaţie către spitalul din Rădăuți pentru că localitatea noastră aparține de această unitate spitalicească și avem și cadre medicale din comună care activează acolo. Dincolo de eforturile medicilor, cred cu tărie că sprijinul fiecăruia dintre noi este vital”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul Dan Tiperciuc.

De altfel, luni, 30 martie, edilul de la Arbore le va propune și colegilor săi din cadrul Consiliului Local să îi urmeze exemplul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.