Marți, 19 martie a.c, în jurul orei 23:00, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe DN 2H din comuna Putna, autoturismul cu  număr de înmatriculare provizoriu condus de un bărbat de 33 de ani din orașul Vicovu de Sus.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, la 18.03.2019, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere întrucât a fost depistat conducând autoturismul fiind sub influența băuturilor alcoolice, iar autorizația de circulație provizorie este expirată din 17.03.2019.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” , ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.