Mașina este un obiect indispensabil în zilele noastre, pentru tot mai multe persoane. Faptul că trăim în secolul vitezei, iar timpul pare că nu ne mai ajunge, avem nevoie să ne eficientizăm timpul cât mai mult. Avem nevoie să ne deplasăm cât mai repede pentru a ne rezolva taskurile zilnice, iar mijloacele de transport în comun nu mai sunt de mult o soluție, mai ales de când a început pandemia de Covid. Așadar, o mașină personală este o soluție eficientă.

O mașină implică multe costuri, tocmai de aceea este important să ținem cont de reviziile periodice, să îi facem schimbul de ulei cât și alte lucruri esențiale, pentru că o mașină întreținută va avea o durată mai lungă de viață.

 

Pernele auxiliare pot prelungi durata de viață a mașinii

 

Tot mai multe persoane aleg varianta unui set de perne auxiliare pentru mașină și asta pentru că au parte de mai multe avantaje, iar mașina va avea o durată mai lungă de viață.

Pernele auxiliare Air Power sunt fabricate din compuși de cauciuc, având scopul de a absorbi șocurile din timpul condusului.

Și cum infrastructura de la noi din țară lasă de dorit, iar pe aproape toate drumurile sunt gropi, aceste perne auxiliare ridică nivelul mașinii față de sol și oferă un confort sporit la deplasarea pe drumurile neuniforme.

 

Rolul pernelor auxiliare și de ce sunt necesare

 

În plus, acestea diminuează centrul de greutate în curbe, echilibrează mașina atunci când este încărcată masiv și oferă o stabilitate mult mai mare atunci când mașina are o remorcă.

Partea bună este că cei care optează pentru astfel de perne auxiliare nu au nevoie să meargă la un service autorizat, le pot monta foarte ușor singuri. Echipa din cadrul site-ului perneauxiliare.ro vor oferi asistență telefonică cu toate detaliile necesare în acest sens.

Acestea sunt montate în interiorul arcurilor de suspensie din spate și nu necesită demontarea elementelor de suspensie și asta pentru că pernele sunt introduse prin golul dintre bobinele cu arc.

Acestea funcționează simultan ca amortizor de vibrații, dar ca și element elastic. Astfel că atât suspensiile cât și mașina vor avea o durată mai lungă de viață, îmbunătățind semnificativ performanțele în timpul condusului. Nu există modificări de proiectare, iar prețul este accesibil, începând de la 300 de lei.

Un set complet conține pernele auxiliare AirPower, 2 bucșe de poziționare, 1 kit de pompare și un 1 spray de silicon. Desigur că acestea nu sunt universale și trebuie alese în funcție de marca mașinii.

Puteți lua legătura cu echipa pentru a vă recomanda pernele auxiliare potrivite. În plus, acestea au garanție 12 luni de zile, iar livrarea se face în scurt timp, oriunde în țară.

Fiind realizate din materiale de calitate superioară, pernele auxiliare AirPower au capacitatea de a rezista la 100.000 km de rulare.

Cu o investiție de doar 300 de ron, confortul cât și durata de viață a mașinii va fi mult mai mare.

Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul perneauxiliare.ro.

Date de contact:

salut@perneauxiliare.ro | 0744 870 142

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.