Pentru cei care iubesc filmele de animație, indiferent de vârsta din buletin, avem pregătit la Cinema City  „Zootropolis”. Metropola modernă a mamiferelor din „Zootropolis” este un oraș ca niciunul altul.

zootropolis-new-trailerCuprinzând cartiere de locuinţe precum luxosul Sahara Square sau glacialul Tundratown, reprezintă o încrucişare de rase, unde animale din fiecare mediu trăiesc laolaltă, un loc unde, indiferent ce eşti, de la cel mai impunător elefant la cel mai mic şoricel, poţi deveni orice. Însă când ofiţerul începător Judy Hopkins ajunge în oraş, ea îşi dă seama că a fi primul iepuraş într-o echipă de poliţie formată din animale mari şi puternice nu e atât de uşor. Hotărâtă să-şi dovedească valoarea, ea profită de ocazia de a rezolva un caz, chiar dacă asta înseamnă să se asocieze cu vulpoiul şarlatan şi bun de gură Nick Wilde, pentru a desluşi misterul.

Dacă ați urmărit evoluția premiilor Oscar și vreți să-i vedeți pe marii câștigători, la Cinema City aveți posibilitatea să vedeți, sau să revedeți „The Revenant” și „Spotlight”, două din marele câștigătoare ale anului.

„Spotlight” a câștigat marele premiu pentru categoria „cel mai bun film” și urmărește povestea unei echipe de jurnaliști de investigație care descoperă hibele sistemul cleric catolic ce a mușamalizat în zeci de ani, sute de cazuri de abuzuri asupra copiilor. Filmul spune o poveste ce pare incredibilă, fapt pentru care, cel mai probabil a câștigat și marele premiu.

Pe de altă parte, „The Revenant” a luat premiul pentru „cel mai bun regizor”, dar și mult așteptatul premiu al lui Leonardo DiCaprio pentru cel mai bun actor, premiu pe care acesta din urmă la câștigat la 12 ani de la prima nominalizare.

La cinematograful Modern lucrurile merg puțin mai încet, drept urmare puteți opta de joi până duminiă la „Zeii Egiptului” ori la „Zoolander 2”. Dacă nu sunteți fanul comediilor absurde, atunci „Zoolander 2” este un film de evitat, pentru că deși este o satiră a superficialității societății urbane prezente, modul în care este prezentat lasă de dorit. Iar dacă pe marele ecran de la Cinema City filmul nu prea a fost vizionat, mă îndoiesc că pe ecranul, vizibil mai mic, al cinematografului Modern, acesta va avea vreun fel de succes.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.