Centrul Cultural „Bucovina” Suceava și Consiliul Județean Suceava vă invită pe 28 februarie 2016, începând cu ora 13:00, la Casa de Cultură Dolhasca unde se va desfășura o altă etapă a concursului „Comori de suflet românesc”.

În concurs se vor întrece ansamblurile folclorice, grupurile folclorice, grupurile vocale și formațiile de jocuri populare din zona Fălticeni și Suceava.

Faza zonală va aduce pe scenă formaţii din toate localitățile celor șase subzone ale judeţului. În această etapă a concursului vor fi selectate formaţiile cu cel mai bun nivel de prezentare pentru faza finală. Formațiile, până la faza finală, vor beneficia de sprijinul specialiștilor CCPCT pentru perfecționarea programului artistic. Pentru găzduirea manifestărilor din faza zonală au fost alese cămine culturale, prin rotaţie, astfel încât, într-o perioadă de câţiva ani, să poată fi prezente un număr cât mai mare de aşezăminte culturale din judeţ.

Juriul acestei faze zonale va fi alcătuit din consultanți artistici ai CCPCT și personalități artistice din județul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.