În cursul acestei dimineți, 200 de polițiști efectuează percheziții în București, Suceava, Botoșani și Neamț, pentru contrabandă cu tutun, informează Poliția Română, potrivit realitatea.net.

La această oră, peste 200 de poliţişti din cadrul Poliției Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, efectuează 53 de percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ şi pun în aplicare 30 de mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane, bănuite de contrabandă cu tutun şi produse din tutun, potrivit unui comunicat primit din partea IGPR.

Cercetările în cauză au stabilit faptul că persoanele identificate introduceau în România, din spaţiul extracomunitar, cantităţi de tutun şi produse din tutun având ca destinaţie finală principală municipiul Bucureşti.

Cei în cauză vor fi conduşi la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 1, pentru continuarea cercetărilor.

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R..

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Vor fi aduse cu mandat 30 de persoane, care sunt bănuite că introduceau în România tutun și produse din tutun, care aveau ca destinație municipiul București.

Știre în curs de actualizare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.