Procurorii anticorupție fac percheziții domiciliare la două locații situate în municipiul Iași, dintre care una la sediul unei instituții publice. Potrivit presei locale, este vorba despre Spitalul de Psihiatrie Socola.

Procurorii  vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

Redăm comunicatul DNA:

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

În cursul zilei de 31 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două locații situate în municipiul Iași, dintre care una la sediul unei instituții publice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Inspectoratului de Jandarmi Iași.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.