Vineri, în urma continuării cercetărilor în două furturi din imobile nelocuite, fapte comise în noaptea de 4 spre 5 mai 2016, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Fălticeni, echipaje de polițiști au efectuat 8 percheziţii domiciliare la locuinţe de pe raza comunelor Vadu Moldovei, Preuteşti şi Forăşti, precum şi în municipiul Fălticeni, ocazie cu care, de la doi bărbați, unul de 33 de ani și celălalt de 36 de ani, ambii din comuna Preutești, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor electronice, scule electrice şi mecanice, în valoare de circa 10.000 lei, bunuri ce au fost recunoscute de una din părțile vătămate.

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Suceava, totodată, cu ocazia percheziţiei, la locuinţa bărbatului de 33 de ani, polițiștii au descoperit 179 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, fără documente legale, care au fost ridicate în vederea confiscării, suspectul fiind cercetat și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi bărbați, dosarul penal urmând să fie soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.