Poliţiştii au ridicat în urma percheziţiei bunuri accizabile cu o valoare de peste 160 de mii de lei şi au fost indisponibilizate trei autoturisme, în valoare de aproximativ 8 mii de euro.

La data de 26.08.2014, în jurul orei 13.00, la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus și a posturilor de poliție arondate, a fost organizată o acțiune punctuală, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de contrabandă cu țigări de proveniență ucraineană.

Astfel, având în vedere investigațiile și actele de cercetare penală efectuate de polițiști, la 26 august, Judecătoria Rădăuți a emis un mandat de percheziție domiciliară, în care s-a dispus efectuarea percheziției la domiciliul și anexele proprietatea unei femei din comuna Straja.

În baza mandatului, poliţişti din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, au efectuat o percheziție la imobilul format din mai multe corpuri și în care locuiesc 3 familii, la fața locului fiind identificată o tânără de 25 ani, din comuna Straja.

În urma percheziției, polițiștii au identificat 15.990 pachete de țigări cu timbru fiscal emis de Republica Ucraina, în valoare de aproximativ 160 de mii de lei, ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, au fost indisponibilizate 3 autoturisme înmatriculate în străinătate, în valoare de aproximativ 8 mii de euro, 2 telefoane mobile, o sumă de bani și alte mijloace de probă ce urmează a fi folosite în instrumentarea cauzei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei și tragerea lor la răspundere penală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.