Două grupări infracționale specializate în contrabanda cu țigări de proveniență extracomunitară au fost percheziționte începând cu ora 06.00.

 Nu mai puțin de 36 de percheziții domiciliare au loc, astăzi 4 februarie, sub conducerea și coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

În baza autorizațiilor emise de instanța competentă, la această oră, sub conducerea şi coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, poliţiştii efectuează un număr de 36 de percheziții domiciliare pe raza județului Suceava,  dar şi pe raza judeţelor Neamţ, Iaşi, Constanţa şi Ilfov.

Cele mai multe percheziţii, 28 la număr, sunt desfăşurate pe raza judeţului Suceava de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase. La percheziţii participă şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava şi jandarmi din cadrul IJJ Suceava.

În aceeaşi cauză, alte 8 percheziţii sunt desfăşurate în judeţele Neamţ, Iaşi, Constanţa şi Ilfov de către IGPR – Direcţia Generală de Combatere a Crimei Organizate prin structurile teritoriale.

Activităţile vizează destructurarea a două grupări infracţionale specializate în contrabanda cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

Faza de documentare a activităţilor infracţionale a beneficiat de sprijinul şi suportul tehnic al SRI, DGIPI şi DOS.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.