Joi, 16 mai, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiști din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Suceava au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Fălticeni, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.

În urma acestor activități întreprinse, la locațiile percheziționate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor 43 260 bucăți țigarete de proveniență extracomunitară (2.163 pachete),  cu o valoare estimată de 36.771 lei, precum şi alte mijloace de probă ce prezintă interes pentru cauză, inclusiv un autoturism în valoare de 2000 de euro.

Doi suspecți au fost conduși la sediul IPJ Suceava pentru audieri, respectiv R. M., de 30 ani și M. R., de 45 ani, ambii din municipiul Fălticeni, față de primul fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul unităţii de parchet competente, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.