În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe împreună cu o grupă de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune pe linia combaterii actelor ilicite în domeniul drepturilor de autori și mărcilor și indicațiilor geografice.

Joi, 11 noiembrie,  polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – Biroul de Investigații Complexe au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Suceava, pe raza municipiului Suceava.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate la sediul, cât și la punctul de lucru BUCOVINA TUNING din municipiul Suceava, au fost identificate 443 produse reprezentând grile auto de tuning exterior și bare de protecție auto de tuning exterior purtând denumirea mărcilor BMW, MERCEDES, AUDI, VOLGSWAGEN înregistrate și protejate pe teritoriul României, susceptibile a fi contrafăcute,  în valoare estimativă de 336.414 lei (68.100 euro). Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul Investigații Complexe, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.