42 de perchezitii efectueaza politistii in Bucuresti si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Brasov si Maramures si pun in aplicare 38 de mandate de aducere intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani, informeaza un comunicat de presa al DGPMB.

Prejudiciul produs bugetului de stat este estimat la 9.300.000 de euro. Din datele şi probele administrate în cauză în perioada octombrie 2014 – mai 2015, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii înregistrau în contabilitate facturi fiscale false, precum şi alte documente contabile care nu aveau la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.
Potrivit sursei citate, sunt mobilizaţi 170 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, acţiunea beneficiind de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.
Activităţile sunt desfăşurate cu sprijinul Inspectoratelor de Poliţie ale judeţelor Ilfov, Maramureş, Braşov şi Prahova.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.