Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au descins joi dimineata la domiciliul unui important baron PNL, dar si la sediul Consiliului Judetean pe care acesta il conduce. Este vorba de vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde. DNA face in acest moment perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras- Severin si respectiv la domiciliul liberalului.

UPDATE
Conform primelor informaţii, citate de Pressalert, Sorin Frunzăverde este principalul suspect al unui dosar în care este investigat pentru faptul că, între cele două tururi ale alegerilor prezidenţiale, ar fi făcut presiuni asupra primarilor din mai multe comune din Caraş Severin pentru a se asigura că va obţine pentru Klaus Iohannis cât mai multe voturi. Frunzăverde i-a ameninţat că nu vor mai primi bani pentru continuarea investiţiilor din comune dacă nu vor asigura numărul de voturi care să-i asigure candidatului PNL câştigarea alegerilor.
Reamintim că miercuri, mâna dreaptă a lui Frunzăverde, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de trafic de influență și luare de mită.
Sorin Frunzăverde nu era acasă în momentul sosirii anchetatorilor, la ușa răspunzând o bătrână. Președintele CJ Caraș Severin este la o întâlnire cu primarii și secretarii de comune la Băile Herculane, notează pressalert.
Sorin Frunzaverde este presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin din 2008 si a mai ocupat aceasta functie si in perioada 1996-1997.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.