În acord cu politicile Ministerului Finanţelor Publice de flexibilizare a procesului de implementare a schemelor de ajutor de stat a fost adoptată H.G. nr. 476/2018 de modificare şi completare a H.G. nr. 807/2014, publicată în Monitorul Oficial nr. 580/2018, Partea I.

Potrivit Biroului de presă al Administrației Județene a Finanțelor Publice Suceava, aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmăreşte stimularea creşterii economice prin realizarea de investiţii, iar modificările survenite au clarificat noţiuni şi au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect creşterea ponderii cererilor admise şi, implicit, a numărului investiţiilor de înaltă tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adăugată mare.

Aceeasși sursă informează că Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale şi Preţuri Reglementate  din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Iaşi va fi punct de informare locală  permanentă pentru toţi operatorii economici care doresc să acceseze această schemă de ajutor de stat.

Programul pentru luna martie 2019 a sesiunilor de instruire organizate la nivelul structurilor judeţene din raza de competenţă a D.G.R.F.P. Iaşi, a operatorilor economici interesaţi în accesarea ajutoarelor de stat acordate în baza H.G. 807/2014, cu modificările şi completările ulterioare, este următorul:

 

 

JUDEŢUL DATA şi ORA LOCAŢIA desfăşurării sesiunii GRUP ŢINTĂ
SUCEAVA 14.03.2019, h 10.00 AJFP Suceava Contribuabili din jud. Suceava
29.03.2019, h 10.00 AJFP Suceava Contribuabili din jud. Suceava

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.