Noul director al Spitalului Judetean Suceava, dr. Florin Filip și directorul medical al Spitalului Județean, medicul Doina Ganea Motan, au semnat o adresă, prin care cheamă, începând de sâmbătă, toată lumea la muncă.

 

„Dat fiind deficitul de personal înregistrat la nivelul acestei unități spitalicești, în baza prevederilor Ordinului nimisterului sănătății nr. 487, personalul medical asimtomatic Covid 19, pentru care există rezultatul negativ la testul efectuat care se află în autoizolare la domiciliu, se va prezenta la serviciu”, se arată în adresa trimisă personalului medical.

3 Responses

 1. Biciul prostilor

  Ați înțeles acum cât de criminal este să angajezi oameni în posturi de răspundere pe la spitale, prin ministere și Directii de Sănătate Publică doar pe criteriu politic? Ați înțeles acum că minciuna, hoția, șmecheria, șpaga, atitudinea de a fenta legile și bunul simț … își cer prețul piperat mai curând sau mai târziu, iar națiunea care le practică riscă să fie extrem de grav afectată de o criză? Ati inteles ce nociv este pentru judet sa alegi un basist deghizat in jalnic liberal? Va meritati extinctia….

  Răspunde
  • Popescu

   Cu adevarat un Manager Adevarat…mi se pare corect dacă ești asimtomatic ,testul e negativ …De ce la izolare?O infirmieră în urma cu cateva zile a zis ca este in izolare pe la un internat fără să aibă vreo problemă de sănătate, fără să știe macar rezultatul testului sa dus in izolare specificând că pe secție nu i sa dat decât 2 masti una pt ea alta pt o colega si niste mănuși….ok,inteleg frica de a nu ne îmbolnăvi,dar discutam cu sefi si găsim o soluție, nu ne incasam salariu pe 15 luna curentă atunci suntem ok..si cerem sa vina cadre medicale din ale Spitale ,nu e ok…sa ne facem treaba fiecare in Spitalul in care lucram ,unde ne-am angajat si suntem angajați pe functie

   Răspunde
 2. Popescu

  Stau tot si ascult cum toti medici se plâng dar pe bune de salariile colosale și alte atenții nu se plâng….ce să spună un gestionar. sta cat e ziua de lungă munceste splaland pe jos in magazin ,așezând marfa pe rafturi ,încasează bani da rest ,registreaza produsele, da toata ziua fata in fata cu tot felul de oameni…..Pe ei cine ii păzește, ei nu sunt tot oameni și au și un salariu minim pe economie….Dar nu se m-ai plâng isi fac treaba zi de zi pt a avea noi de unde sa ne aprovizionam cu produse ,sa avem cu ce trai .Pentru ca stai acasă dar ai nevoie de alimente n…..pacat ca cadrele medicale nu au acelasi devotament pt ceilalți cetățeni…

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.