Doi elevi de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți au profitat că Pescobar se afla în apropiere și s-au dus după el pentru a-l ruga să sponsorizeze Balul Bobocilor. Patronul de la Taverna Racilor nu a stat prea mult pe gânduri și le-a trimis imediat o sumă de bani. Liceeni au crezut că nu văd bine atunci când au accesat contul. 

Paul Nicolau, zis Pescobar, se află în județul Suceava pentru noul său proiect pe care îl are în colaborare cu Ștefan Mandachi. Cei doi au lansat conceptul pop-up în România. Elevii unui liceu din Rădăuți au profitat de prezența afaceristului în apropiere.

Paul Nicolau a fost impresionat de efortul pe care lau depus elevii de a veni din Rădăuți până în Gura Humorului, acolo unde se afla el. Așa că nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat să sponsorizeze Balul bobocilor de la Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi”.

„Au depus efort, s-au chinuit, m-au căutat, m-au găsit. Am vrut să fiu și eu undercover, dar n-am reușit. Bravo!”, a mărturisit Paul Nicolau.

Pescobar i-a întrebat pe liceeni de câți bani au nevoie. Aceștia nu au îndrăznit să ceară o sumă anume, însă i-au mărturisit că o firmă din Rădăuți le-a oferit 2.500 de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă primită. Astfel, el a hotărât să depășească recordul și să le dea 3.000 de lei. Mai mult, pentru a arăta că este sincer a filmat în timp ce a trimis banii.

„Deci, dragilor susținem cu 3.000 de lei Balul bobocilor din Rădăuți. Am trimis.”, a spus patronul de la Taverna Racilor.

Paul Nicolau se află în județul Suceava pentru un nou proiect. Pescobar își deschide o locație în hotelul lui Ștefan Mandachi, dar nu definitiv. Cei doi vor să pună în aplicare conceptul pop-up, unic în România. Mai exact, timp de o lună, Taverna Racilor se găsește și la Suceava în locația lui Ștefan Mandachi.

„Mersi că m-ai primit în casa ta, mersi că m-ai primit la hotel Mandachi și experimentul sună în felul următor: Taverna Racilor pop-up restaurant! Adică, pe scurt, vin cu tot ce am mai bun în companie, cu managerii mei, cu hostessele mele, cu Laviniile, cu Larisele, cu cei mai buni bucătari, cu toată lumea, cu meniul meu, cu produsele mele, cu tigăile mele, cu tot, tot…unde? la el (nr. Mandachi) la restaurant.

Practic, îmi dă cheile restaurantului lui, mi le-a dat, și este restaurantul meu, în ghilimele, pentru o lună de zile. O lună în care tot bucovineanul, tot moldoveanul, toată lumea va veni aici să mănânce și să aibă experiența Tavernei Racilor. Așa că, ne-am unit forțele (…)”, a continuat Pescobar, scrie cancan.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.