Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Suceava, care va avea loc marți, 25 septembrie, se află proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea unui pod peste râul Bouri.
Potrivit expunerii de motive, Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava are în intenție execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții „Pod din beton armat pe DJ 117B, km. 7+726 peste pârâul Bouri, județul Suceava”.
În urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase produse în perioada 26-30 iunie 2018, podul de la km 7+726, care traversează pârâul Bouri, de pe DJ 177 B Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani, a fost distrus în totalitate, la această dată circulația rutieră dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Stulpicani și invers este închisă, elevii cu nevoi deosebite și cetățenii care locuiesc în satele Gemenea și Stulpicani fiind nevoiți să ocolească 50 de kilometri pentru a ajunge la școala specială sau serviciu, mai precizează sursa citată.
Costurile estimative pentru realizarea podului, conform devizului general din Studiul de fezabilitate, sunt de de 1.306.910 lei, inclusiv TVA.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.