Fondată în 2008, Arcadia – Spitale și Centre Medicale este lider în sănătate, în regiunea de Nord-Est a României.

  • Până în prezent, peste 1 milion de pacienți au ales serviciile Arcadia, grație echipelor medicale și dotărilor de ultimă generație
  • Arcadia – Spitale și Centre Medicale înseamnă Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, o Maternitate și 6 Centre Medicale
  • Arcadia anunță de asemenea, pentru finalul acestui an, o investiție semnificativă în dezvoltarea unui Spital Medical de Recuperare ce va include o bază de recuperare de ultimă generație, dotată cu tehnologie revoluționară, cu beneficii majore pentru pacienți

La 13 ani de la înființare, Rețeaua Medicală Arcadia depășește pragul de 1 milion de pacienți, grație dotărilor de ultimă generație și echipelor formate în jurul excelenței actului medical și a expertizei în acest domeniu.

„Arcadia se definește printr-o echipă medicală profesionistă și echipamente premium, două dintre motivele pentru care peste un milion de pacienți au ales această rețea de sănătate. Totodată, echipa Arcadia acționează cu atenție și empatie față de nevoile pacienților, pentru ca aceștia să se simtă în siguranță și să beneficieze de cea mai bună experiență medicală”, a declarat Raluca Fiterman, CEO Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Din 2008 și până în prezent, s-a investit constant în proiecte concepute în jurul nevoilor pacienților. Doar în acest an, suma necesară pentru finalizarea proiectelor în curs depășește 20 de milioane de euro.

„În viitorul imediat, intenționăm să deschidem Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia care va include o bază de recuperare robotizată și tehnologie revoluționară, elemente ce vor aduce beneficii majore pentru pacienți. Spitalul, un proiect medical revoluționar atât pentru România, cât și pentru Europa de Vest, va oferi pacienților acces la tehnologie și echipamente medicale de ultimă generație”, a adăugat Dan Fiterman, Director General Arcadia – Spitale și Centre Medicale.

Concepută ca o structură multidisciplinară ce include servicii medicale integrate, Rețeaua Medicală Arcadia a fost fondată în urmă cu 13 ani de către Raluca și Dan Fiterman, cu focus pe specialitățile de pediatrie, maternitate și chirurgie. Prima unitate medicală Arcadia a fost deschisă în Iași – un centru specializat în servicii de imagistică medicală de înaltă performanță.

În prezent, rețeaua medicală își continuă dezvoltarea pe baze solide, prin investiții importante ce vor oferi soluții complexe pentru pacienții din regiunea de Nort-Est a țării și nu numai.

Doar în luna iulie 2021 cifra totală a investițiilor a depășit 1 milion de euro. Departamentul de Obstetrică-Ginecologie și Maternitatea Arcadia au adăugat tehnologiei deja existente un ecograf performant, dedicat investigațiilor de morfologie fetală și alte 4 ecografe pentru investigații punctuale.

Departamentele de Gastroenterologie, Medicină internă și Endocrinologie au fost dotate cu alte 4 ecografe multidisciplinare, iar în Blocul operator a fost instalat încă un sistem C-arm, dedicat intervențiilor de chirurgie generală, neurochirurgie și chirurgie ortopedică. Un microscop operator de nouă generație a completat dotarea de excepție a departamentului de neurochirurgie Arcadia.

Parcursul Arcadia – Spitale și Centre Medicale, o călătorie plină de inovație și premiere medicale

În cei 13 ani, activitatea desfășurată în cadrul Arcadia – Spitale și Centre Medicale a fost marcată de o serie importantă de premiere medicale, realizate prin excelența specialiștilor medicali și a tehnologiei disponibile în cadrul rețelei.

În noiembrie 2010 s-au realizat primele artroplastii (proteze) din Secția de Ortopedie-Traumatologie într-un spital privat din zona Moldovei, iar pentru prima dată în regiune, în 2017, pacienții au avut la dispoziție șase tipuri de intervenții chirurgicale bariatrice și metabolice, printr-o singură incizie – SILS.

Anul 2020 a marcat o premieră regională pentru Centrele de Imagistică Medicală Arcadia – dotarea cu  aparate RMN 3 TESLA, tehnologie care facilitează diagnosticarea cu acuratețe a unui spectru larg de afecțiuni, iar în 2021 are loc o altă premieră medicală pentru Spitalul de Radiologie Intervențională Arcadia – embolizarea unui anevrism splenic.

De-a lungul timpului, Arcadia – Spitale și Centre Medicale s-a dezvoltat pe o structură complexă de servicii medicale, aflată în continuă evoluție, care reunește: Spitalul Multidisciplinar, Spitalul de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, o Maternitate și 6 Centre Medicale. În continuarea angajamentului de inovare față de pacienți, anul trecut a fost lansat serviciul de telemedicină Arcadia Line, pentru a răspunde nevoilor acestora în timpul pandemiei. De asemenea, tot anul trecut a fost deschis și Centrul de sănătate a femeii, un proiect ce oferă un circuit complet de investigații și consultații medicale conceput pentru paciente, care include servicii medicale de obstetrică-ginecologie, chirurgie estetică și nutriție.

 

Despre Arcadia – Spitale și Centre Medicale

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Echipa medicală de elită, echipamentele ultramoderne și dotările premium sunt doar câteva din motivele pentru care peste 1 milion de pacienți au ales serviciile Arcadia din 2010 și până în prezent.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.