În acest weekend, Iulius Mall Suceava împreună, cu Camera de Comerț și Industrie Suceava, au organizat cea de-a noua ediție a Târgului de Nunți Bucovina. Evenimentul a fost un real succes pentru organizatori și totodată, au reușit să aducă emoție în sufletele viitorilor miri.

„Împreună cu partenerul nostru, ne bucurăm să avem disponibilitatea unui spațiu expozițional de peste 300 metri pătrați, peste 30 de firme și expozanți prezenți”, a subliniat Lucian Gheorghiu, președinte executiv CCISV.

Tot ce înseamnă servicii de organizare evenimente și nunți în Suceava, s-a putut găsi la Târgul de Nunți Bucovina. Evenimentul a cunoscut un trend ascendent, complexitatea serviciilor și produselor furnizate pentru o nuntă perfectă evolând foarte mult.

Cei care au dorit doar să cerceteze piața sau cei care au dorit să își ia la revedere de la o parte din griji, au putut semna contracte cu firme profesionale pentru decoraţiuni, aranjamente florale, buchete de mireasă, invitaţii de nuntă, artificii, sonorizare, fotografie de nuntă, videografi de nuntă, rochii de mireasă, costume pentru miri, bijuterii, torturi sau închirieri limuzină.

 

Expozanți și din afara țării, la Târgul de Nunți Bucovina

„Sunt pentru prima oară la Suceava. Este o manifestare foarte bine organizată de către cei de la Camera de Comerț și Industrie Suceava. Vreau să menționez că rochiile noastre de mireasă sunt exportate în multe țări, printre care Brazilia, Argentina, Statele Unite ale Americii, Spania, Italia, Grecia. Până în prezent nu am fost pe piața din România și am venit aici pentru a găsi parteneri pentru o colaborare spre binele consumatorilor și producătorilor din Ucraina și din România”, a declarat reprezentantul „Innocentia” din Cernăuți, Ucraina.

Din programul evenimentului nu au putut lipsi cele mai frumoase spectacole oferite vizitatorilor de către formațiile Aktual, Imperial Bucovina și Alegria, interpreții de muzică populară Alexandru Recolciuc și Iosefina Telescu, Cvartelul Phoebus, și, nu în ultimul rând, Filarmonica de Stat Botoșani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.