Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Izvoarele Sucevei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, miercuri, 4 mai 2016, în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, peste 12.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 123.000 lei.

 

În data de 4 mai, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 00:30, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit în trafic, pe comunicația Izvoarele Sucevei-Ghicea, la aproximativ 1 km de frontiera de stat, un autoturism de teren marca Mitsubishi, condus de cetăţeanul român Neculai H., de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Cu ocazia controlului, oamenii legii au observat în interiorul autoturismului un colet cu țigări, fapt pentru care au procedat la cercetarea zonei, descoperind în apropiere încă șapte colete care conțineau țigări din același lot.

S-a luat măsura conducerii bărbatului, autoturismului și țigărilor la sediul Poliţiei de Frontieră, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 12.250 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 122.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 13.500 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar cetățeanul român este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.