Peste 130 de persoane refugiate au fost primite de comunitatea din Mănăstirea Humorului

Conducerea primăriei din Mănăstirea Humorului alături de oamenii cu suflet mare au primit peste 130 de refugiați. Potrivit primarului Viorel Croitoru comunitatea s-a mobilizat exemplar depunând un efort imens pentru cei fugăriți de război din țara lor.

„Până în prezent în comuna noastră sunt cazate în jur de 130 persoane refugiate din Ucraina. Sunt cazați în special familii cu copii mici.Sunt asigurate toate mesele incluse atât de către proprietarii locuințelor cât și sprijinul pensiunilor care pot oferi servicii de masă la domiciliu.Vă asigur că nu este ușor pentru nimeni, sunt eforturi mari și suntem în gardă mereu pentru că cei mai mulți sosesc noaptea. Așadar umăr lângă umăr să ne ajutăm reciproc! Ne-am mobilizat exemplar până acum și sunt convins că și de acum încolo va fi și mai și! Suntem așa cum am zis de la 9 la 15 zilnic. Dacă trebuie și după aceste ore venim de unde suntem și primim orice aveți de donat.Dacă sunt familii care pot caza persoane vă rugăm să sunați la nr. afișate mai jos și le centralizăm.Mulțumesc celor implicați cu trup și suflet! ”, a transmis primarul  Viorel Croitoru.

Toți cei care doresc să de-a o mână de ajutor donând alimente, bani s-au tot ce este nevoie pentru cele 130 de persoane refugiate din Ucraina sunt rugate să ia legătura cu:

Viorel Croitoru 0749371803
Vasile Macovei 0744980837
Simona Rotundu 0787725948

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.