Miercuri ,18 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, la nivelul Serviciului Teritorial P.F. Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană.

 Astfel, lucrătorii noștri au observat, pe raza localității Brodina de Sus, jud. Suceava, un autoturism marca Mitsubishi Shogun, fără numere de înmatriculare. La vederea patrulei poliției de frontieră, șoferul autoturismului în cauză a mărit viteza de deplasare, îndreptându-se spre un drum forestier, până în apropierea unui râu, unde a abandonat autoturismul și a fugit în pădurea din apropiere.

In autoturismul abandonat, polițiștii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate și în portbagaj mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

În urma inventarierii baxurilor,  a rezultat cantitatea totală de 14.990 pachete țigări, în valoare de 175.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se desfășoară cercetări pentru depistarea persoanelor implicate și tragerea la răspundere a celor vinovați.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.