Prefectura Suceava a informat că până astăzi, 26 mai, la ora 9:00, conform datelor centralizate la nivel județean se află: în autoizolare la domiciliu 3375 persoane și în carantină instituționalizată 147 persoane. 
Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 19236 de teste.

Conform situației întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2269 de persoane declarate vindecate, cu 29 mai multe față de luni, 25 mai.
Prefectura Suceava a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost internate în spital 32 de persoane diagnosticate cu COVID- 19 și externate 30 de persoane.

„Facem un apel la suceveni, să manifeste aceeași atitudine conștientă, responsabilă, adoptată pe întreaga perioadă în care am trecut cu toții prin experiența carantinei, pentru a ne întoarce treptat la viața noastră, la libertățile noastre așa cum le știam. Aceste zile, în care măsurile de prevenire și protecție contra noului coronavirus au fost relaxate temporar să nu fie transformate într-un pericol inutil pentru noi, pentru părinții, bunicii și toți cei dragi.
În perioada stării de alertă trebuie să manifestăm pe deplin datoria cetățenească de a face tot ce ne stă în putință pentru a lupta și de a proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi, împotriva COVID 19”, transmite comunicatul Prefecturii Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.