Sărbătorile de iarnă le-au adus sucevenilor un nou zbor direct spre Egipt. Astfel, cei care au dorit să petreacă Crăciunul și Revelionul departe de frigul din țară, au ales ca destinație Sharm el Sheikh.

Astfel, prin tour-operatorul Kusadasi împreună cu operatorul aerian Air Bucharest, turiștii suceveni și cei din județele limitrofe, au avut posibilitatea de a petrece sărbătorile de iarnă în cea mai populară destinație de vacanță de pe Riviera Mării Roșii.
În perioada 21 decembrie 2019 – 02 ianuarie 2020 peste 250 de pasageri au fost în luxoasa stațiune Sharm el Sheikh. Pentru prețuri începând de la 400 de euro, pentru 6 nopți, turiștii au putut opta pentru hoteluri de 3, 4 sau 5 stele. Aceștia au ales resorturi aflate în apropierea plajei, dar și hoteluri cu parcuri acvatice și plajă privată.

Aceste opțiuni ale turiștilor arată că preferințele privind locația aleasă pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă încep să se schimbe, în ultimii ani aceștia orientându-se către destinații însorite.
Reprezentanții agențiilor de turism sunt de părere că dacă vreţi ca, măcar o dată în viaţa să vă petreceţi vacanţă de iarnă într-un decor care sfidează sezonul rece, Sharm el Sheikh este soluţia, această destinație fiind vizitată în fiecare an de milioane de turiști.

Un alt zbor care va decola de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava către Sharm el Sheikh este programat pe data de 8 ianuarie.

Trebuie menționat că anul trecut de pe aeroportul sucevean au plecat în vacanță peste 34.000 de turiști în patru destinații, respectiv Antalya, Bodrum (Turcia), Hurghada (Egipt) și Monastir (Tunisia).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.