Conform unei declaraţii date de directorul Termica SA, Ovidiu Dumitrescu, peste 300 de angajaţi sunt în pericol de a fi concediaţi începând cu luna mai. Care sunt motivele vedeţi în materialul următor.

Odată cu punerea în funcţiune a noii centrale de cogenerare construită de cei de la Adrem Invest, peste 300 de angajaţi ai SC Termica SA Suceava riscă să îşi piardă locul de muncă. Ovidiu Dumitrescu, directorul instituţiei, spune că decizia va fi luată de Consiliul Local Suceava.

“Odată cu începerea investiţiei celor de la Adrem Invest ne aşteptăm să se ivească astfel de situaţii. Având în vedere că noua centrală va funcţiona pe gaz şi biomasă, iar Termica se va ocupa doar de distribuţia agentului termic, o parte din oameni nu vor mai avea de lucru. Încercăm să găsim soluţii pentru rezolvarea acestei probleme într-o maniera cât mai avantajoasă pentru oameni. Cel mai probabil, funcţie de ce va decide Consiliul Local, concedierile vor începe cu luna mai, iar în luna iunie se va hotărî numărul exact de angajaţi disponibilizaţi”, a declarat Dumitrescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.