În sezonul estival 2022, peste 32.800 de turiști au ales ca punct de plecare Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Aceștia au avut la dispoziție curse charter spre Antalya și Hurghada.

Astfel, compania TAROM a operat 14 curse aeriene în perioada aprilie – mai către Hurghada și 32 de zboruri, în perioada iunie – septembrie, către Antalya. În total, cu aeronavele TAROM au zburat 6.433 de turiști, din care 1333 au ales Hurghada și 5100 – Antalya.

Avioanele companiei Air Bucharest au operat, din luna aprilie și până în prezent, 77 de zboruri către Hurghada, iar în perioada iunie – septembrie – 64 de zboruri către Antalya. Astfel, 14.193 de turiști au ales să zboare cu aeronavele acestei companii aeriene, către destinațiile de vacanță susmenționate.

Curse charter spre Antalya au mai operat și companiile Hisky și Aerro Direkt. Astfel, Hisky, în perioada iunie – septembrie, a operat 40 de curse, 6397 de turiști alegând să zboare cu această companie aeriană. În ceea ce privește Aerro Direkt, în perioada iunie – septembrie, 5823 de turiști au ales să călătorească cu aeronavele acestei companii aeriene, care a operat 30 de zboruri către Antalya.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.