O familie de ucraineni a făcut sesizare poliție, după ce oamenii au observat că le-au dispărut, din mașina parcată în centrul Timișoarei, peste 50 de mii de euro, dar și alte bunuri.

Proprietarul mașinii le-a declarat polițiștilor că i-au dispărut peste 50.000 de euro și alte bunuri pe care le lăsase în autoturism.

„Ucrainenii s-au gândit să nu ţină toţi banii într-un singur loc, aşa că jumătate din sumă a fost pusă în geanta copilului. Cel mic avea tot timpul geanta cu el. Doar că în acea zi, să nu mai care bagajul cu el, a zis să lase şi el geanta în maşină. Au avut ghinion. Li s-au furat toţi banii. Este ciudat că hoţii sunt încă liberi, de vreme ce tot centrul e împânzit de camere de supraveghere”, a declarat o sursă, pentru Adevărul.ro.

„La data de 21 martie a.c., la nivelul Secției 1 Urbană Timișoara a fost depusă o sesizare, cu privire la faptul că unei familii de ucraineni i-ar fi fost sustrase o suma de bani și mai multe bunuri, din autoturismul parcat pe stradă Sfântul Ioan din Timișoara, de către persoane necunoscute”, a anunțat IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere din zona centrală a orașului și încearcă să găsească hoțul și să recupereze prejudiciul, relatează psnews.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.