Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 492 de cadre M.A.I. (din care 386 de polițiști, 102 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 102 polițiști locali și 26 militari MApN., organizate în 246 de patrule, din care 150 patrule de poliție, 41 patrule mixte (din care 6 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 31 de patrule mixte polițist – polițist local), 20 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.         

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID 19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 82 misiuni, cele mai multe (28%) pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 501 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 17 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7780 lei. Totodată au fost constatate 8 infracțiuni în context, fiind înregistrate 2 dosare penale în care au fost cercetate 4 persoane.           

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 26 fapte de natură contravențională (26 alte contravenții în context).

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 15990 lei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.