Peste 8000 de persoane și-au petrecut vacanța în Hurghada, plecând de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Potrivit reprezentanților Aeroportului cei mai mulți pasageri au optat pentru Air Bucharest, companie care a operat în acest sezon estival curse charter spre Hurghada.

Astfel, Air Bucharest a operat zboruri în fiecare zi de duminică, începând din 4 aprilie. Trebuie precizat că până la acest moment, Air Bucharest a transportat 7.914 pasageri. Air Bucharest va opera curse spre Hurghada până în ultima duminică din ianuarie 2022.

O altă companie aeriană care operează zboruri charter spre Hurghada de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava este TAROM. Această companie a zburat în lunile iunie – iulie 2021, în fiecare joi. Sejururile operate de TAROM au fost ofertate de Agenția de Turism Karpaten și vor fi disponibile pe tot parcursul lunii octombrie. 
Până acum,  904 pasageri ai companiei au ales să zboare cu TAROM în Hurghada.

Trebuie precizat că prețurile pentru această perioadă sunt destul de tentante, începând de la 383 de euro de persoană, în această sumă fiind incluse biletul de zbor, un bagaj de mână, un bagaj de cală, transport aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, cazare pentru 7 sau 14 zile, dar și asistență turistică în limba română.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.