Joi, 5 martie a.c Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat activități specifice pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor neautorizate care efectuează transport public de persoane, precum și verificarea autovehiculelor care efectuează transport de mărfuri.

În cadrul acțiunii a fost constatată o infracțiune rutieră și au fost aplicate 60 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 25.405 lei.

De asemenea, a fost reținut 1 permis de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și a fost ridicat un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Un bărbat de 34 de ani din județul Iași a fost depistat de polițiști în timp ce conducea microbuzul pe B-dul Bucovina din orașul Gura Humorului și efectua transport de persoane pe ruta Republica Moldova – Germania fără a deține licență de transport sau copie conform normelor legale.

Sâmbătă, 6 martie, a.c., Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctulă pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea abaterilor săvârșite de conducătorii auto de transport persoane în regim „Taxi”, ocazie cu care, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.735 lei, dintre care 12 la Legea nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închieire și 14 la O.U.G. nr.195/2002 republicată privind circulația pe drumurile publice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.