Îndrăgitul artist de muzică populară Grigore Gherman este câștigătorul celei de-a șasea ediții a show-ului „Te cunosc de undeva”.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.500.000 de telespectatori.Îmbrăcat în negru, cu o șuviță rebelă peste ochi și cu atitudine de bad boy,  artistul Bucovinei, Grigore, a interpretat rolul cântărețului turc Tarkan. Înconjurat de frumoase cadâne cu mișcări lascive, acesta a cântat melodia Sikidim, un mare hit al anilor 90.


După ce în edițiile trecute, interpretul de muzică populară s-a transformat în Filip Kirkow, Guess Who sau Delia, interpretarea lui Tarkan a fost apreciată atât de membrii juriului, cât și de ceilalți concurenți, Grigore Gherman obținând premiul ediției, de 1000 de euro.

Interpretul s-a hotărât să doneze banii lui Mihăiță Florea, un tânăr de 16 ani, din Ploiești, singur la părinți, care suferă de o maladie ale cărei crize sunt rezistente la tratament. Tânărul are nevoie de un implant ce i-ar ușura suferința, însă părinții lui nu își permit această intervenție.

În emisiunea următoare, ruleta a decis că Grigore se va transforma în interpreta de muzică populară Laura Lavric.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.