În viața fiecărei persoane există câteve evenimente care merită sărbătorite cum se cuvine și pentru acest lucru organizarea unor petreceri de neuitat este cea mai bună variantă. Fie că vorbim despre un majorat, despre o nuntă sau despre un botez, petrecerile pentru aceste evenimente trebuie să fie absolut de neuitat atât pentru cei sărbătoriți, cât mai ales pentru invitați. Mai mult decât atât, dacă ești un fan al petrecerilor, atunci poți să te bucuri de petreceri fantastice cu ocazia fiecărei aniversări, a fiecărei zile onomastice sau cu ocazia fiecărui Revelion. Pentru că nu doar muzica este esența unei petreceri, trebuie să pui mare accent și pe spectacolul vizual al unui astfel de eveniment. Prin urmare, pentru un spectacol vizual impresionant poți apela cu încredere la fumul greu obținut din gheață carbonică.

 

Cu siguranță ai văzut diverse imagini de la petreceri mondene sau nunți ale unor apropiați unde atmosfera era creată folosind un fum care de obicei era prezent în zona ringului de dans și toți cei prezenți pe ringul de dans erau învăluiți într-o atmosferă de basm. Ei bine, dacă vrei să beneficiezi de o astfel de atmosferă pentru oricare dintre petrecerile tale și să oferi pe lângă o muzică de calitate și un spectacol vizual extraordinar, atunci soluția o reprezintă fumul greu pe bază de gheață carbonică.

 

Dacă până acum nu ai auzit de gheață carbonică, trebuie spus că aceasta este de fapt forma solidă a dioxidului de carbon și în contact cu apa la temperatura de 100 de grade Celsius formează un fum dens care rămâne la nivelul solului până la cca. 50 de centimetri față de acesta. Trebuie spus că fumul greu obținut din gheață carbonică nu este periculos din punct de vedere chimic și astfel nu există riscul de a afecta respirația celor invitați la petrecere. Cu toate acestea, trebuie mare atenție în manipularea gheții carbonice, aceasta fiind periculoasă la contactul direct cu pielea. Mai mult decât atât, depozitarea de gheață carbonică trebuie să fie făcută într-o încăpere bine aerisită pentru că gheața carbonică va înlocui oxigenul din încăperea respectivă.

 

Orice petrecere înseamnă și pahare cu băutură. Cum ar fi dacă ai putea să îți surprinzi invitații la petrecerile tale cu pahare de băutură din care să iasă un fum dens? Ei bine, trebuie spus că acest lucru este posibil folosind de asemenea gheață carbonică. Gheața carbonică folosită pentru băuturi răcește băuturile fără a le schimba câtuși de puțin gustul și în același timp creează un efect absolut spectaculos în fiecare pahar prin fumul care iese din pahare.

 

Acum că ai văzut cum poți crea o atmosferă vizuală fantastică la petrecerile tale folosind gheață carbonică, trebuie să îți recomandăm firma Carbonica.ro. Această firmă comercializează gheață carbonică la prețuri fără concurență și este gata oricând să satisfacă cerințele oricărui client. Carbonica.ro oferă oricărui client gheață carbonică de cea mai bună calitate și asigură și livrarea acesteia în orice colț al țării. Pentru a comanda gheață carbonică de la Carbonica.ro poți folosi un formular de comandă de pe site-ul firmei sau numerele de telefon 0764 998 877 și 0232 258 825.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.