În ceea ce privește dezvoltarea copiilor, lucrurile se schimbă de la o generație la alta. Există tot mai multe metode de a le stimula creativitatea și imaginația și de a le contura aspectele cheie ale caracterului. Venirea pe lume a unui nou membru în familie este un motiv de bucurie ce merită să fie sărbătorit cum se cuvine. Prima petrecere din viața celui mic este cu siguranță botezul. 

Fiind o petrecere la care se invită și copii, atunci cadrul ales trebuie să fie unul de basm. Lumea poveștilor va reprezenta întotdeauna un loc în care copiii se simt în deplina libertate de a se juca și de a da frâu liber noilor aventuri. 

Prezența ursitoarelor la o petrecere de botez reprezintă o alegere a părinților moderni. Totuși, ursitoarele fac parte din tradiția minunatelor povești și joacă un rol esențial în viitorul micuților. Pentru ca petrecerea să fie una reușită, una în care domnește voia bună și armonia, ursitoarele trebuie să dețină suficiente cunoștințe despre cum să anime întregul moment când își fac apariția. Pentru cei interesați de o tradiție fantastică adusă la realitate cu profesionalism, paradisulpersonajelor.ro este răspunsul. 

Este esențial ca petrecerea de botez să fie una memorabilă pentru invitați, dar mai ales pentru copiii care vor înveseli atmosfera cu zâmbetul lor zglobiu. Ursitoarele de la ParadisulPersonajelor sunt special pregătite pentru asemenea evenimente, animatorele reușind să transforme momentul prevestirii viitorului celui mic într-un adevărat motiv de bucurie în care copiii sunt antrenați în diferite activități reacreative și educative în același timp. 

Ursitoarele de botez – ce spun legendele?

În tradițiile și în legendele transmise din generație în generație în povești, ursitoarele sunt ființe fantastice, mistice care au puteri supranaturale. Rolul zânelor este de a prevesti viitorul omului încă de la naștere. În povești, ursitoarele simbolizează în general iubirea, norocul și înțelepciunea. Aceste ființe mistice stabilesc destinul fiecărui prunc. 

Pentru că viața este presărată și cu bucurii, dar și cu tristețe, în unele basme își face apariția și ursitoarea cea rea. Totuși, binele învinge, iar zânele ursitoare îl vor ajuta pe cel mic să depășească toate piedicile pregătite de viață. 

În legende, a treia zi după naștere este considerată cea mai importantă din viața unui om. De aceea se spune că ursitoarele vin în această zi în camera mamei și a copilului pentru a-i decide soarta.

Petrecerile de botez cu ursitoare în prezent

În prezent, petrecerile de botez cu ursitoare sunt un nou trend. Părinții interesați de a da o notă feerică petrecerii de botez, ursitoarele și serviciile profesionale regăsite pe paradisulpersonajelor.ro reprezintă o alegere ideală. Rolul celor trei zâne bune, Norocul, Înțelepciunea și Iubirea este de a stabili destinul celui mic și de a-l feri de forțele rele. 

Mai trebuie de menționat că în cadrul petrecerilor de botez, ușa trebuie să fie deschisă pentru ca ursitoarele să își facă o apariție spectaculoasă. Fiind personajele care hotărăsc soarta micuțului, întampinarea acestora se cere a fi pe măsură. Chiar dacă legendele spun că ursitoarele îi dictează direct celui mic destinul, la petrecerile moderne de botez din prezent, personalul de la ParadisulPersonajelor se adresează și părinților și celorlalți invitați. Textele sunt menite să încânte inimile tuturor invitaților cu mesaje ce pătrund în sufletul părinților. 

O altă tradiție spune că în noaptea în care vin ursitoarele, părinții trebuie să doarmă pe partea dreaptă pentru a-și aminti ce au visat. Mai mult decât atât părinții trebuie să pregătească daruri pentru zânele legendare pentru ca acestea să pregătească un destin deosebit și luminos în viața micuțului. Același lucru se obișnuiește și la petrecerile de botez moderne cu ursitoare. 

Serviciile ursitoarelor de pe paradisulpersonajelor.ro sunt variate, dar în general includ replici stabilite, învățate pe care le rostesc în cadrul evenimentelor la care sunt invitate. Pentru că orice părinte își dorește ce e mai bun pentru cel mic, zânele se asigură că aceste cerințe sunt îndeplinite prin mesaje unice și personalizate. Mai exact, scopul celor de la ParadisulPersonajelor este să facă o trecere de poveste între mitologie, tradiție și trendurile autohtone de actualitate. 

Cei interesați sunt invitați să acceseze pagina oficială a site-ului pe paradisulpersoanjelor pentru a afla detalii suplimentare despre costuri, tendințe de organizare a unei petreceri și importanța ursitoarelor la botez. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.