Ștefan Alexandru Băișanu, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava, a anuntat că organizația ALDE a județului Suceava se întărește pe zi ce trece.

candidați din partea ALDE pentru alegerile localeAcesta a menționat că la nivel național ALDE are peste 6%, iar la nivel județean „stă extraordinar de bine”, însă nespecificând procentul.

„E o creștere pe care am măsurat-o săptămâna trecută și care ne dă speranțe foarte mari în câștigarea primăriei municipiului Suceava și a președintelui Consiliului Județean. În afara celor două puncte mari pe care le dorim, avem și alte idealuri de atins, obiective pe care nu le putem atinge decât cu oameni importanți, cu oameni serioși, cu oameni a căror credibilitate nu poate fi pusă la îndoială în ceea ce privește profesionalismul și capacitatea lor de a gestiona problemele administrative”, a declarat Băișanu.

Preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene Suceava a anunțat doi candidați la funcția de primar și un viceprimar. După cum a a specificat, echipa câștigătoare la Rădăuți, primar – viceprimar, este formată din Constantin Boliacu, candidat la funcția de primar al municipiului Rădăuți, în prezent director economic la Spitalul Județean Suceava, și Petru Carcalete, fost inspector general la Inspectoratul Școlar Suceava, candidat la funcția de viceprimar.

Băișanu a anunțat și candidatul pentru funcția de primar al comunei Vama, Petru Preutescu, actualmente consilier județean.

 

Constantin Boliacu, fericit că a intrat în competiție

„Sunt bucuros că am intrat în compeție cu ALDE. Vreau să vă informez că mi-am depus demisia din toate funcțiile din PSD. Sunt sigur că vom câștiga Primăria Rădăuți și vom avea majoritate în Consiliul Județean. Acesta este obiectul și acesta este țelul”, a menționat Constantin Boliacu.

Candidatul pentru funcția de viceprimar, Pentru Carcalete, susține că Rădăuțiul a ajuns într-o stare jalnică în ultimii opt ani.

„Prin urmare, o să încerc, poate, să îl scoatem din această situație. Analizând candidaturile la nivelul municipiul Rădăuți, am considerat că omul cu cea mai mare șansă este Boliacu. Prin urmare am hotărât să îl sprijin îndeaproape pentru câștigarea primăriei municipiului Rădăuți. Sper în același timp să facem și o echipă bună în Consiliul Local, astfel încât să putem lua hotărâri cât mai bune pentru acest municipiu”.

Petru Preutescu, candidatul ALDE pentru funcția de primar al comunei Vama, a ținut să-i mulțumească deputatului Alexandru Băișanu ca l-a cooptat „în echipa adevăraților liberali”. „Ma voi lupta pentru câștigarea fotoliului de primar al comunei Vama”, a declarat pe scurt Preutescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.