Europarlamentarul Petru Luhan pare a fi complet ignorat de colegii din Partidul Democrat Liberal. Prezent în prezidiu sâmbătă, 30 noiembrie, la alegerile din cadrul PDL, Luhan nici măcar nu a fost prezentat de preşedintele Gheorghe Flutur.

Şi asta nu pentru că nu ar avea nevoie de vreo prezentare, ci pur şi simplu a fost ignorat din toate punctele de vedere. La începutul consiliului de Coordonare a Partdiului Democrat Liberal Suceava, atunci când preşedintele Gheorghe Flutur a prezentat toţi invitaţii la eveniment, Petru Luhan a fost "sărit", parcă intenţionat. Nici dreptul la cuvânt nu l-a avut Luhan în momentul în care invitaţii şi-au ţinut discursurile.

Se pare că mâna PDL-ului nu mai stă deasupra capului eurodeputatului, Orest Onofrei fiind susţinut în mod special la alegerile europarlamentare. Nu este de mirat de ce se întâmplă acest lucru, având în vedere că în urmă cu doi ani, Luhan a afirmat, în cadrul unui interviu acordat unei reviste naţionale, că Gheorghe Flutur nu ar fi ajuns preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava dacă nu ar fi fost el.

Probabil că acesta este şi motivul pentru care Gheorghe Flutur vrea să îi arate că nu mai poate ajunge încă o dată europarlamentar, dacă nu are sprijinul lui.

One Response

  1. viorel covasa

    Numai asa scapam de Europarlamentarul de Maneuti, sa-l ma vedem la tv. ratoindu-se la colegii din platou!

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.