Activitatea celor de la Pfeiffer va fi monitorizată în cadrul comandamentelor ce se vor ține săptămânal, potrivit viceprimarul Ovidiu Doroftei, cel care coordonează activitatea din primărie după ce Ion Lungu a plecat în concediu.

„Am solicitat celor de la Pfeiffer grafice actualizate ca să înțeleg cum merg lucrurile concret. Ei au venit cu planșe și grafice  care erau cu termeni specifici. Vreau de la ei să știu fizic cât timp au alocat pentru respectiva lucrare și să știu în cât timp pot să redea strada respectivă circulației, cum era înainte. De aceea, începând de marți, la ora 8.00, vom avea comandament de lucru”, a declarat viceprimarul PNL, Ovidiu Doroftei.

Doroftei a precizat că nu e normal ca la o lucrare să se lucreze cu lunile și să nu se finalizeze. La aceste comandamente vor lua parte și angajați de la cadastru și fond funciar, pentru a se vedea exact care este cota din respectivul teren. Cei de la Pfeiffer au de intervenit pe circa 50 de străzi, pentru a schimba conductele de apă și canal. Proiectul face parte din programul de reabilitare ISPA.

Ovidiu Doroftei a spus că dorește ca graficul celor de la Pfeiffer să nu mai fie atât de ambiguu. Totodată, el a afirmat că doar prin monitorizare se poate urmări evoluția fizică a lucrărilor executate de cei de la respectiva firmă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.