Clădirea multifuncțională din comuna suceveană Dorna Candrenilor, în care funcționează și piața, a fost reabilitată. Anunțul a fost făcut de către primarul Dănuț Candrea, care a subliniat că piața agroalimentară era în stare deplorabilă și era imperios necesară această investiție.

Edilul comunei Dorna Candrenilor a adăugat că piața agroalimentară a fost reabilitată în toatalitate, urmând  a se acționa și în interior.

„Aceasta este o nouă realizare pentru comuna noastră, una foarte necesară, atât pentru comercianți, cât și pentru cetățeni. Aici veți găsi o clădire multifuncțională și benefică pentru comunitate”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Edilul a explicat că acest ansamblu de clădiri deservește unui cabinet veterinar, unui spațiu comercial pentru materiale de construcții, precum și unui stand cu fructe și legume proaspete. De asemenea, în interiorul clădirii este și un apartament pentru un medic de familie. Primarul Dănuț Candrea a subliniat că alte spații din incinta cșădirii sunt oferite spre chirie.

„Recomandam cetățenilor să oprească ca să cumpere fructe și legume din piață”, a conchis edilul Dănuț Candrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.