Luna trecută edilul anunța că urmează să ajungă în Piața Agroalimentară din George Enescu, unde va începe un proiect de reabilitare. Ion Lungu a anunțat încă de acum câteva săptămâni că pentru pardoseala pieței se vor folosi pavelele vechi, ce au fost eliminate de pe o stradă din centrul Sucevei.

La vremea aceea, s-a anunțat că unii comercianți vor trebui să se mute pentru a putea permite accesul lucrătorilor de la Direcția pentru Spațiul Public, dar cum Primăria avea contracte de închiriere cu unii dintre comercianți, valabile până la 1 iunie, s-a decis așteptarea acestui termen. Termenul a venit, drept pentru care, Ion Lungu s-a prezentat săptămâna aceasta în Piața Mică pentru a superviza lucrările.

Am început să modernizăm Piața Agroalimentară din George Enescu. Deocamdată, acolo folosim pavelele care au fost scoase de pe strada Ștefan cel Mare, pavele care au fost puse acolo acum mai bine de 12 ani, dar care sunt încă în stare bună. Ca atare, le vom folosi și le vom pune în piața din George Enescu”, a anunțat edilul, adăugând că și el a fost prezent la o parte din aceste lucrări, la Piața Mică.

Comercianții de acolo au fost anunțați încă din luna mai că va fi nevoie de o mutare a tarabelor, pe rând, dintr-o parte în alta a pieței, pentru a putea așeza aceste pavele. Se pare că unii comercianți nu sunt mulțumiți de acest lucru, pentru că există posibilitatea să își piardă clienții.

Fac un apel la comercianții de acolo să înțeleagă că trebuie să se mute pentru o scurtă perioadă de timp. Înțeleg că este un anumit disconfort, dar nu avem ce face. Nu închidem piața, dar trebuie să mutăm tarabele comercianților dintr-un loc în altul ca să putem lucra”, a mai adăugat primarul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.