Pictorul Fericit, un brand proaspăt pe piață, însă cât se poate de solid, readuce în atenția românilor plăcerea de picta, însă prin intermediul picturilor pe numere. O activitate relaxantă și interesantă, pictura pe numere se bucură de diversitate în cadrul magazinului online pictorulfericit.ro. Potrivită atât pentru copii, cât și pentru adulți, pictura pe numere reintroduce în viața noastră plăcerea de a picta, totul la grad de artă.

Când vine vorba de pictura pe numere, chiar și cei mai nepricepuți pot atinge apogeul!

Se spune despre pictură că este o activitate destinată doar celor înzestrați cu talent. Nu oricine se poate declara pictor dacă ideile nu i se pot așeza aromios pe pânză. Pentru că oricine merită să testeze și să se bucure de sesiuni relaxante de pictură, categoria de picturi pe numere cu flori este o recomandare venită din partea Pictorului Fericit.

În cadrul acestei categorii sunt regăsite o mulțime de modele ce au în prim plan flori gingașe. Macii, liliacul, crinii, trandafirii, dar și floarea soarelui sunt atent suprinse în cadrul modelelor de picturi pe numere disponibile. Astfel, cu puțină răbdare, oricine poate finaliza o astfel de pictură.

De exemplu, cei ce picteaza pe numere o vaza cu flori sau un oricare alt model de pictură pe numere disponibil, trebuie să urmeze doar câteva reguli simple. În primul rând, culorile nu trebuie diluate în apă. Rezultatul final va fi unul uimitor doar în cazul în care pictorul realizează cu atenție corespondența dintre culori și numere. Până la urmă, la baza picturii pe numere stă asocierea acestor două elemente.

Pictorul Fericit oferă kit-uri complete de picturi pe numere!

Cei ce aleg să achiziționeze picturi pe numere de pe pictorulfericit.ro trebuie să știe că acestea sunt livrate în kit complet. Mai exact, fiecare pictură pe numere va fi însoțită de 3 pensule de dimensiuni diferite, pânza canvas, toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru a picta modelul în cauză, dar și un autocolant cu pictura în miniatură.

Important de reținut este că niciun kit nu include șevalet sau șasiu, însă se poate picta cu ușurință pe o suprafață plană. Ambalajul în care modelele se livrează este premium, rezistent, unic, creat întocmai de Pictorul Fericit.

Diversitate și transport gratuit pentru orice comandă!

După cum s-a amintit și anterior, cei ce aleg să retrăiască plăcerea de a picta prin intermediul picturilor pe numere trebuie să știe că la Pictorul Fericit sunt întâmpinați cu diversitate. Toate modelele disponibile sunt împărțite pe categorii sugestive. Putem aminti aici de pictura pe numere pentru ea, pentru el, pictura pe numere cu animale, flori, clădiri, orașe, păsări, dar și pictura pe numere cu peisaje, alături bineînțeles de cea pentru copii.

Beneficiile de la Pictorul Fericit nu se opresc aici, astfel că pentru orice comandă transportul este gratuit. În plus, fiecare pictură pe numere este însoțită de un pliat cu o mulțime de coduri de reducere ce pot fi folosite o singură dată.

Pentru mai multe detalii, pentru a inspecta întreaga gamă de picturi pe numere disponibilă, cei interesați sunt invitați să acceseze pictorulfericit.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.