Cele mai reprezentative lucrări ale pictorului sucevean Constantin Severin vor fi expuse la Târgul Internațional de Artă din Rotterdam.

Orașul Rotterdam, capitala europeană a culturii, va organiza în zilele de 12-13 septembrie Târgul Internațional de Artă. Unul dintre pictorii care va expune lucrări de mare importanță este suceveanul Constantin Severin, fondator și promotor al expresionismului arhetipal. Acesta va avea expuse 3 sau 4 lucrări în celebra bazilică De Laurenskerk, singurul monument medieval din Rotterdam.

„La acest eveniment vor lua parte peste 200 de artiști vizuali și galerii de artă din întreaga lume, care au fost selectați pentru acest show internațional deschis iubitorilor de artă”, a declarat Constantin Severin.

„Așteptăm cu interes să-l avem pe Constantin Severin, fondatorul și promotorul expresionismului arhetipal, dar și grupul său să expună la Târgul Internațional de Artă de la Rotterdam. Lucrările lui Constantin reprezintă un concept foarte interesant pentru show-ul nostru. Noi căutăm mereu noi concepte incitante pe care să le prezentăm publicului nostru. Noi credem că expresionismul arhetipal, care se situează între cele două paradigme majore ale artei contemporane, figurativul și abstractul, va face o figură frumoasă la Târgul de Artă și așteptăm cu nerăbdare să admirăm lucrările la fața locului”, a transmis Joelle Dinnage, directorul Global Art Agency Ltd și organizator al Târgului Internațional de Artă de la Rotterdam.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.