În baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Rădăuţi, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au procedat vineri, 23 mai, la efectuarea a două percheziţii la două adrese din oraşul Milişăuţi.

Cu această ocazie, au fost identificate 19 piei de vânat, pentru care suspectul, un bărbat de 42 ani, din oraşul Milişăuţi nu a prezentat nicio autorizaţie de vânătoare, sau alte semne de identificare a vânatului, fapt ce a condus la suspiciunea că respectivele animale au fost dobândite fără respectarea condiţiilor legale.

În urma efectuării celor două percheziţii au fost identificate 3 dispozitive fixe destinate naturalizării pieilor, bunuri ce au fost lăsate în custodia suspectului până la finalizarea verificărilor.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „transportul vânatului găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse identificabile provenite de la acesta, fără respectarea condiţiilor legii”, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr.407/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.