Un nou spectacol de teatru va avea loc la Casa de Cultură „Platon Pardău” din  Vatra Dornei. Este vorba despre piesa de teatru „OPT FEMEI”. Spectacolul se va desfășura vineri, 10 mai, de la orele 18:00.

Piesa de teatru „OPT FEMEI”,pusă în scenă de actorii Teatrului Municipal “Dan Alecsandrescu” din Roman, este o comedie poliţistă a autorului şi regizorului francez Robert Thomas şi urmează structura clasică a romanelor poliţiste în stilul lui Agatha Christie şi Edgar Wallace.

Cineva a murit de o moarte nenaturală, iar singura posibilitate a celor prezenţi de a evita o soartă similară, este să descopere singuri făptaşul înainte ca ucigaşul să poată lovi din nou. Un lucru e cert: făptaşul se află printre ele. Sau…?

În distribuţie: Mariana Vătavu, Mariana Levărdă, Luminița Mera, Cosmina Chirilă, Daniela Pețenchi, Mihaela Ion, Camelia Duca și Maria Bejan. Regia: Radu Vătavu. Sufleur: Silvia Coşnete.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei, iar preţul unui bilet este de 12 lei pentru elevi ți studenţi şi 15 lei pentru adulţi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.