Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat patru bărbați care transportau, cu două microbuze, 93 de piese provenite de la 4 motociclete căutate de către autorităţile din Italia.

În data de 26 februarie 2017, în P.T.F. Siret, județul Suceava, s-au prezentat pentru a ieși din țară patru bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 41 de ani, care călătoreau cu două microbuze marca Mercedes, respectiv Volkswagen.
În urma controlului efectuat asupra mijloacelor de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a constatat că bărbații transportau mai multe piese de motocicletă.
Existând suspiciuni cu privire la proveniența pieselor, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare ocazie cu care au constatat că acestea provin de la patru motociclete ce figurau în baza de date ca fiind „bunuri reținute pentru confiscare”, alerte introduse de către autorităţile din Italia.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar cele 93 de piese de motocicletă au fost ridicate în vederea confiscării.
Totodată, s-a luat măsura indisponibilizării celor două microbuze folosite la transportul pieselor de motocicletă, în vederea continuării cercetărilor.

DSC_0034 DSC_0108

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.