La data de 07 noiembrie, la ora 08.25, o femeie de 68 ani din comuna Dumbrăveni, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe marginea din stânga a DJ 208 B, în localitatea de domiciliu, a fost surprinsă şi accidentată de un autocamion al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului.

În urma activităților întreprinse de polițiști, în jurul orei 10.00, pe DJ 208B, a fost identificată în trafic o autoutilitară care corespundea descrierii și care era condusă de un bărbat de 47 ani, din comuna Şcheia.

În urma examinării autoutilitarei, polițiștii au constatat că bara faţă prezenta un fragment lipsă, ce a fost găsit la locul producerii accidentului rutier.

Conducătorul auto a declarat faptul că nu şi-a dat seama să fi lovit vreo persoană. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.