Piloții Campionatului Național de Drift au fost plăcut impresionați de modul în care s-au desfășurat lucrurile la Suceava.

„Sunt foarte bucuros că a fost un weekend perfect din punct de vedere organizatoric şi că securitatea a fost în regulă. Mă bucur că şi din punct de vedere sportiv am avut un weekend perfect, locul 1 calificări locul 1 la final, este tot ce-şi poate dori orice pilot la o etapă naţională. Aşa cum am spus de nenumărate ori, nivelul driftului în România creşte de la an la an, vin din urmă tinerii piloţi care vor evolua de la etapă la etapă şi vor avea rezultate foarte bune”, a declarat Bogdan Frățianu la sfârșitul concursului. Acesta a fost foarte mulțumit de felul în care s-a desfășurat evenimentul.
Sorin Ene, pe de altă parte, a declarat că acest eveniment a fost unul dintre cele mai bune la care a participat și că i-a făcut o reală plăcere să poată concura cu unii dintre elevii săi.
Preşedintele Asociaţiei Române de Drift, Gabriel Onofrei, a spus că i-a plăcut organizarea evenimentului, faptul că au fost făcute schimbări pentru a îmbunătăți desfășurarea Campionatului și că desfășurarea evenimentului la Suceava a fost o alegere mai mult decât corectă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.